Om Oss

Tanken om att starta Bellazé kom redan för ca 4–5 år sedan. Jag (Jennifer) ville vara med och erbjuda Sverige ett bredare sortiment av naturliga hud- och hårvårdsprodukter; det fanns för få helt enkelt. Med på denna resa fick jag med mig min underbara pojkvän (Kristoffer) som är IT ansvarig på Bellazé. Jag arbetar som socionom till vardags, Kristoffer studerar till Back End utvecklare och arbetar vid sidan av. När vi får tid över uppskattar vi att umgås med varandra och våra närstående. Vi är två kreativa själar som tycker om att skapa och få vara just det – kreativa. Bellazé tar mycket av vår tid men det är också något som ger mycket glädje och inspiration. Dessutom får vi hjälp av närstående som ställer upp när det behövs. “Bellazé” är inspirerat från Spanskans “Belléza” som betyder skönhet. Vi hoppas att du vill vara med på vår resa och hitta dina favorit produkter hos oss!

Utbudet på naturliga produkter är mycket mer tillgängligt idag än för fem år sedan. Det finns dock fortfarande för lite kunskap om hur ex. sulfateer, parabener, silikoner mm. påverkar håret på lång sikt. Vad som skiljer Bellazé från andra butiker och/eller e-handelsbutiker är att alla produkter, oavsett återförsäljare är fria från skadliga ämnen och innehåller endast naturliga, ekologiska och organiska ämnen. Du som kund ska känna dig trygg med att produkterna som säljs via Bellazé alltid är naturliga och skonsamma för ditt hår och din hud. Målet är att alla ska kunna hitta minst en favoritprodukt hos Bellazé!

Innan vi väljer att ta in en ny produkt i vårt sortiment fokuserar vi bland annat på producenter som använder kvalitativa råvaror och som helst producerar allt själv. Vi kommer succesivt presentera produkter som ännu inte kommit till den svenska och/eller skandinaviska marknaden. Detta gör och kommer göra Bellazé unikt. Hud och hårvård utvecklas i en snabbare takt i andra delar av världen och vi ser fram emot att erbjuda ett annorlunda sortiment än vad du är van vid att se.

Vi försöker uppdatera våra sociala medier kontinuerligt, följ oss gärna där och tveka inte på att höra av dig om du har frågor och/eller funderingar!